Inici Destacats Nova convocatòria de subvencions per al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica...

Nova convocatòria de subvencions per al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha reeditat les subvencions de suport a les empreses i les persones emprenedores de Vilanova del Camí. Aquesta és la cinquena edició d’aquestes ajudes que consten de tres línies diferents destinades a la creació d’ocupació, a la creació de noves activitats econòmiques i per incentivar la reforma i ampliació dels establiments comercials o dels serveis que es presten.

La línia 1, ofereix subvencions a les petites i mitjanes empreses del municipi per a la contractació de persones. L’ajuntament subvencionarà cada contracte laboral per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600 € i 1.200 €.

La línia 2, s’adreça a les persones emprenedores que iniciïn una activitat econòmica. L’aportació de les subvencions en aquest cas serà de 1.000 €.

La tercera línia, ofereix ajuda econòmica per a fer reformes de locals comercials o augmentar els serveis que presten els emprenedors locals. La quantia en aquest cas serà de fins al 50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000 €.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de desembre de 2018 o fins que s’exhaureixi la partida pressupostària. Les bases de les diferents subvencions es troben a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Per més informació us podeu adreçar a Promoció Econòmica – Ajuntament de Vilanova del Camí, al Centre d’Innovació Anoia, carrer dels Impressors, 12. També podeu trucar per telèfon al 938054411 (ext.5) o enviar un correu electrònic: peconomica@vilanovadelcami.cat

FER UN COMENTARI

*