Inici Societat Nova convocatòria de beques per a estudiants de Vilanova del Camí que...

Nova convocatòria de beques per a estudiants de Vilanova del Camí que facin estudis postobligatoris fora del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha obert la convocatòria per sol·licitar una beca per a cursar estudis postobligatoris fora del municipi. Les sol·licituds es poden fer presencialment a les OAC de l’Ajuntament o bé de manera telemàtica des del web de l’Ajuntament, fins al pròxim 20 d’octubre. En ambdós casos s’haurà d’aportar els documents que es detallen a les bases de la convocatòria.

Aquest curs, l’Ajuntament tornarà a invertir 50.000 € en aquesta iniciativa que ajuden a pal·liar les despeses de les famílies. En aquesta convocatòria s’han modificat les bases per tal d’incorporar també els estudiants que cursen estudis postobligatoris en centres privats.

Aquests ajuts s’adrecen a l’alumnat de batxillerat, cicles formatius de grau bàsic, mitjà i superior, graus i màsters universitaris, Programes de Formació i Inserció (PFI), ensenyaments esportius, religiosos, artístics i l’Escola Oficial d’Idiomes. També se’n pot beneficiar l’alumnat del curs d’accés i preparació per a les proves de formació professional i per a l’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Durant el curs passat, l’Ajuntament va concedir 112 ajuts que oscil·laven entre els 150 i els 600 €. La majoria, però, van de ser de 350 €. La convocatòria va exhaurir els 50.000 € amb els que s’havia dotat la partida.

Les sol·licituds es poden presentar de manera presencial a qualsevol de les OAC de l’Ajuntament o bé, de manera telemàtica, al web municipal. En qualsevol dels casos s’haurà d’ajuntar la documentació que es requereix a les bases de la convocatòria.

Podeu consultar les bases de la convocatòria: les condicions, el procediment i la gestió els ajuts; els terminis i la documentació a presentar al web municipal.

 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*