Inici Destacats La nova companyia anoienca Ka teatre debuta al cicle familiar Km 0...

La nova companyia anoienca Ka teatre debuta al cicle familiar Km 0 al Teatre de l’Aurora

COMPARTIR

Divendres i dissabte el Teatre de l’Aurora viurà el debut d’una nova companyia de anoienca. Es tracta de Ka Teatre formada per Maria Berenguer i Montse Pelfort que presentaran la seva òpera prima Kàtia, en el marc del Cicle Km.0. Aquest cicle també acollirà el 6 i 7 de gener El meu príncep blau, de la companyia El Ballet imperial de la reina Rosamunda, i dos tallers, un de teatre i un de dansa, al finalitzar les diferents representacions.

A Kàtia coneixerem a una nena, la Kàtia que farà la maleta i emprendrà un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el què busca la Kàtia? Kàtia és un espectacle visual, amb objectes, que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

La jove companyia Ka Teatre, formada per les actrius anoienques Maria Berenguer i Montse Pelfort debuta amb el seu primer muntatge Kàtia. Trepitgen fort i parteixen d’un llenguatge multidisciplinari on combinen la interpretació amb titelles, música i objectes.

Activitat paral·lela: Taller de teatre

La companyia Ka Teatre convida als infants de 3 a 12 anys que hagin vist l’espectacle a participar al taller de teatre que duran a terme just al finalitzar cada passi de l’espectacle. En aquesta sessions els participants faran joc d’expressió corporal, crearan personatges i petites històries. L’activitat estarà impartida per les actrius Maria Berenguer i Montse Pelfort i tindrà una durada aproximada de 50 minuts.

Cicle Km.0: companyies professionals anoienques de teatre familiar

El Cicle Km.0, que celebra la seva tercera edició, és un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. Amb aquesta voluntat, el cicle Cicle Km.0, a part de mostrar les creacions de les companyies professionals de teatre familiar de la comarca, també les vol donar a conèixer de portes endins, organitzant diverses activitats paral·leles, com tallers, visites guiades, exposicions i altres activitats.

El Cicle Km.0 compta amb la col·laboració de les companyies: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona), Cia. La Mandarina (Igualada), Farrés brothers i cia. (Igualada), Ka Teatre (Vilanova del Camí), La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous), Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). Set companyies professionals de l’Anoia, que es dediquen principalment als espectacles familiars, amb experiència, prestigi dins el sector i amb espectacles de qualitat.

Funcions, horaris i venda d’entrades de l’espectacle i del taller de teatre

Les representacions de Kàtia, del Ka Teatre tindran lloc divendres 29 i el dissabte 30 de desembre, a les 18 h. Les entrades 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

El taller de teatre a càrrec de Ka Teatre es durà a terme a l’acabar cada representació. El taller està inclòs al preu de l’entrada, per participar-hi cal reservar l’assistència a l’activitat escrivint a info@teatreaurora.cat. L’aforament està limitat a 20 participants per ordre de reserva. El taller està dissenyat per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

FER UN COMENTARI

*