Inici Societat Nova cartografia digital urbana per a la Pobla de Claramunt

Nova cartografia digital urbana per a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

[Img #29666]La Diputació de Barcelona ha realitzat l’actualització de la cartografia digital urbana 3D escala 1:1000 de la Pobla de Claramunt (Anoia). Aquest treball, que s’ha lliurat a l’Ajuntament, s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques, com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

 

La nova cartografia comprèn 545 hectàrees del municipi, que corresponen a les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable de cada municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbits territorial.

 

El treball s’ha realitzat a partir de les fotografies aèries que es cartografien amb tècniques fotogramètriques i treball de camp i està estructurat en sis fitxers que inclouen l’altimetria, planimetria, toponímia, polígons i vialer  així com el model digital del terreny, segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

 

La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad, i PDF amb nivells i amb els sistemes de referència  ED50 i ETRS89.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*