Inici Societat Nova campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

Nova campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

COMPARTIR

Aquesta setmana es fan els actes centrals de la 31 Edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia amb la finalitat de que cap infant de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja un any més, fem una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.

Creu Roja Anoia demana per aquesta campanya joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes. El fet que es tracti d’una joguina nova és perquè tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. No volem infants de primera i de segona. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.

Enguany, l’acte central de la campanya, a Igualada, culminarà el proper divendres 20 de desembre de les 10 del matí a les 21 del vespre, amb la Marató, que es celebrarà per 4art any consecutiu al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Obriran durant tot el dia, per facilitar l’entrega de joguines de totes les persones que vulguin col·laborar en la campanya.

A banda de la Marató, també tenen confirmats punts de recollida a varis municipis de la comarca, que s’han sumat a la Campanya i tenen previstes diverses accions de sensibilització i recollida:

L’Ajuntament de Vilanova del Camí organitza el diumenge 22 de desembre una Jornada de recollida davant del mercat de Sant Hilari d’11 a 15 hores del migdia

L’Ajuntament d’Òdena organitza dos punts de recollida (de dilluns a divendres de 9h a 14h a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament d’Òdena i de dilluns a divendres de 17:15h a 19:15h a l’Espai de joc del centre cívic del Pla d’Òdena.)

El Futbol sala de Montbui organitza un Torneig benèfic a Mont-Aqua, on es recolliren joguines el proper 28 de desembre, durant tot el dia.

Ajuntament de la Pobla de Claramunt organitza el divendres 20 de desembre tres punts de recollida a l’Escola Maria Borés, Ateneu Gumersind Bisbal i Cau jove

Vàries empreses de la comarca també s’han volgut sumar a aquesta iniciativa solidària de formes diverses, com és el cas de Petromiralles que ha fet una important aportació en espècie de joguines noves, o Grafopack, Las cosas de Laura i Buff que han organitzat punts de recollida interns.

Des de Creu Roja volen animar a empreses i particulars a col·laborar a la campanya, com es pot veure les formules de participació són molt diverses. A més a més, qui no pugui venir a les maratons o punts de recollida, també podrà portar les seves joguines a les nostres oficines al C/ Les Comes 34 d’Igualada de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h.

FER UN COMENTARI

*