Inici Destacats Nous tallers gratuïts a Igualada per a persones emprenedores i empreses

Nous tallers gratuïts a Igualada per a persones emprenedores i empreses

COMPARTIR

El Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, en el marc de la Xarxa Anoia Emprèn, i amb la col·laboració de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, proposa diverses activitats formatives per a l’acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i el creixement d’empreses.

Per motius de prevenció de la COVID-19, les activitats es realitzaran de manera virtual a través de la plataforma Zoom.

La primera activitat que s’impartirà serà  Vull ser autònom/a: què puc fer amb el certificat digital?. A dia d’avui, molts tràmits empresarials es poden realitzar de manera telemàtica a través de certificats digitals, que s’han convertit en un instrument molt útil que ens pot estalviar molt temps en desplaçaments innecessaris. L’objectiu d’aquesta sessió és  explicar les utilitats que té el certificat digital Idcat de la Generalitat de Catalunya per tal que les persones autònomes es beneficiïn del seu ús.

En el decurs de la sessió, s’explicaran les característiques i com obtenir el certificat digital Idcat, quins son els tràmits que permet fer a través de les Seu Electrònica de l’Agència Tributària, la Seguretat Social i la Generalitat, així com altres tràmits amb altres organismes.

L’activitat està adreçada a autònoms/es, persones emprenedores i a totes aquelles persones interessades en aprendre a utilitzar un certificat digital, i serà impartida per  Yolanda Presa de l’empresa Ypaformació, experta en l’àmbit fiscal, laboral i econòmic-financer. La sessió tindrà una durada de 4 hores i es realitzarà el 18 d’octubre de 9:00 h a 13:00 h.

La segona activitat, Què és la transformació digital i com m’afecta a l’empresa, té per objectiu explicar com afectarà la transformació digital a les empreses i als treballadors, i com, amb petits canvis, podem donar els primers passos cap un futur que ja està en el nostre dia a dia.

 En el decurs de la sessió es treballarà què és realment la transformació digital i en quin moment estem, què és Internet de les Coses  (Internet of Things – IOT) i quina és la seva repercussió en la nostra vida diària, anàlisi del moment digital de les empreses participants, pautes per assolir la transformació digital focalitzant-se en el què és imprescindible de cara al client i la competitivitat i com incloure la nova era digital en els procediments i les persones.

 L’activitat està adreçada principalment a empreses, autònoms i persones emprenedores que vulguin conèixer més sobre la transformació digital i com endinsar-se en aquest àmbit, i anirà a càrrec de Laura Cespedosa, que compta amb més de 15 anys en Comitès de Direcció, liderant canvis a les empreses. L’activitat tindrà una durada de 8 hores i es realitzarà els dies 26 i 28 d’octubre de 9:30 h a 12:00 h i el 3 de novembre de 9:30 h a 12:30 h.

 Els tallers de formació són gratuïts i les places limitades. Podeu veure el programa complet dels cursos i formalitzar les vostres inscripcions a través de l’enllaç web https://www.ignovaigualada.com/aula . Per a més informació, podeu contactar amb IG-NOVA Tecnoespai al 93 806 65 55.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*