Inici Destacats Nous cursos gratuïts a Vilanova per a la promoció empresarial i el...

Nous cursos gratuïts a Vilanova per a la promoció empresarial i el foment de l’ocupació

COMPARTIR

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí inicia aquesta primavera  la programació anual de cursos dirigits a empreses, emprenedors i també a persones en situació d’atur o en recerca de feina. Els primers tres cursos començaran a finals del mes d’abril; dos estan dirigits a empreses i emprenedors, mentre que el tercer està pensat per millorar la recerca activa de feina.

El primer dels cursos Linkedin per a Professionals i Empreses, es farà el dimarts 26 d’abril, a l’aula 2 del Centre d’Innovació Anoia. És una jornada de formació de tres hores, de 10 a 13 h que serà impartida per Talentia Gestió. Els participants aprendran a construir un perfil eficient i trobar una utilitat real del perfil personal a Linkedin.

El curs està dirigit a professionals que busquin estar presents en aquesta xarxa social o vulguin canviar de feina, així com a empreses o autònoms (marques) que busquin donar a conèixer el seu producte o servei mitjançant una pàgina d’empresa.

La segona proposta formativa Crea una botiga online pel teu negoci, està programada pels dies 2, 16 i 23 de maig de 9:30 h a 13:30 h. Està pensada per conèixer i aprendre les possibilitats de les plataformes Ecwid, Shopify i  WooCommerce per crear una web amb botiga online.

L’impartirà Emili Rodríguez Miras (de Coaching Tecnológico) i està dirigit a persones autònomes, empresàries, emprenedores i personal directiu.

Es farà a l’aula TIC del Centre Innovació Anoia.

I per últim, la formació més llarga (25 hores) s’impartirà els dies 4, 6, 10, 11 i 13 de maig de 9:00 h a 14:00 h. Alfabetització digital per a la recerca de feina vol capacitar l’alumnat en l’ús correcte de les noves tecnologies, fent-ho des de la perspectiva que més els preocupa i els ocupa: la recerca de feina.

Està orientada a persones amb pocs a nuls coneixements d’informàtica, que es trobin en recerca activa de feina, o millora professional. Cal estar inscrit a la borsa de Treball Xaloc.

El curs, impartit per Jan Martínez i Rosas, es farà també, a l’aula TIC del Centre Innovació Anoia.

Cursos gratuïts

Els cursos i sessions informatives dirigides a empreses i emprenedors són gratuïts i estan cofinançats per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Quant als cursos d’ocupació, també són gratuïts, subvencionats per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament vilanoví. Les persones interessades a poder participar han d’estar inscrites a la Borsa de Treball Xaloc, gestionada des del Servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, situat al Centre d’Innovació Anoia.

Durant tot l’any 2022 Promoció Econòmica oferirà diferents formacions i sessions informatives que podeu trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí www.vilanovadelcami.cat Podeu demanar més informació directament a l’àrea, al Centre d’Innovació Anoia, trucant al 93 805 44 11 (extensió 5) o enviant un correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat

Les inscripcions es poden fer a vilanovaenlinia.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*