Inici Societat Els nous corresponsals de La Kaserna als instituts d’Igualada comencen la seva...

Els nous corresponsals de La Kaserna als instituts d’Igualada comencen la seva tasca

COMPARTIR

El passat mes de desembre, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada va convocar la primera trobada del nou grup de Corresponsals de La Kaserna, format per onze estudiants de l’Institut Pere Vives Vich, l’Institut Joan Mercader, l’Escola Anoia i l’Acadèmia Igualada.

El projecte, que enguany engega la tercera edició, és una iniciativa anual que promou que joves de la ciutat informin i dinamitzin l’alumnat dels seus centres respectius, tot coneixent de primera mà els interessos i les inquietuds del col·lectiu. Així mateix, es promou la proposició d’iniciatives per a la resta de jovent igualadí.

Durant el mes de novembre es va realitzar el procés de selecció d’aquests corresponsals, que va incloure la valoració de mèrits tenint en compte experiències en l’àmbit associatiu i del voluntariat, un procés de selecció conjunt i amb entrevistes individuals.

Al llarg del mes de gener i inicis de febrer se’ls oferirà una formació sobre eines comunicatives, lideratge i elaboració de projectes. A partir de febrer es començaran les tasques de difusió de la informació i de propostes d’accions.

Entre les activitats organitzades en les dues edicions precedents en destaquen una cursa per a conscienciar sobre les conseqüències del consum de les drogues, un concurs de logotips i eslògans, la preparació de la campanya de sensibilització Per gustos, culs, el Holi Colors 2015 o el HoliBubbleFest 2016.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*