Inici Destacats Nous ajuts per fomentar l’ocupació a Piera

Nous ajuts per fomentar l’ocupació a Piera

COMPARTIR

Des del Departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera s’ha impulsat una nova línia d’ajuts per fomentar la creació de llocs de treball. La convocatòria està destinada a aquells nous autònoms que s’hagin instal·lat al municipi entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018. Així mateix, s’atorgaran subvencions a aquells emprenedors i empreses ubicades al terme municipal que, durant el mateix període, contractin o hagin contractat persones que fins al moment es trobaven en situació d’atur. La durada del contracte ha de ser, com a mínim, de 6 mesos i la jornada laboral del 50 % de les hores de treball que marca el conveni.

L’Ajuntament destinarà a aquests ajuts una partida de 40.000 euros. Aquests diners es repartiran tenint en compte uns criteris establerts prèviament que volen afavorir les contractacions indefinides o de persones majors de 45 anys, aturats de llarga durada o pierencs i pierenques inscrits en la Garantia Juvenil. Les subvencions aniran dels 1.600 als 4.800 euros, sempre que no superi el 50 % del cost total del projecte.

Les persones interessades a sol·licitar aquests ajuts, tenen temps per a fer-ho fins al pròxim diumenge 30 de setembre. Bases de la convocatòria disponibles a www.viladepiera.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*