La mel de muntanya que elabora l’apicultor Josep Ma Oliva a Mas Buret, de Montbui, ha rebut un nou reconeixement en la segona edició del concurs de “Les millors mels catalanes”.
El concurs reconeix les 4 millors mels de les modalitats de romaní, de mil flors, de muntanya i monofloral, i la mel més ben puntuada amb el guardó “La reina de les mels”. I en aquesta ocasió, ha rebut el segon premi en la categoria de Mel de muntanya. Per decidir quines són les millors mels, un jurat d’experts en apicultura valoren el flaire, l’aspecte, el color, el tacte i el gust de totes les mels presentades.
Aquest concurs l’organitza la Unió de Pagesos de Catalunya,, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), l’Associació Catalana d’Apicultors, Apícola Tarragonina, Apicultors Lleidatans, Apicultors Gironins, l’Associació d’Apicultors de Barcelona, Apicultors Ecològics Associats i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).