Inici Societat Nou president a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la...

Nou president a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut

COMPARTIR

Miquel Gonzalez, metge de família de la Llacuna de l’Àrea Bàsica de Salut Anoia Rural, és el nou president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears a l’Anoia, entitat professional privada dedicada a fomentar la formació continuada amb l’estudi i el conreu de les ciències de la salut en tots els seus aspectes: humà, tècnic, social i cívic, tant en la seva vessant assistencial com docent i d’investigació.

Gonzalez, pren el relleu a Josep M. Sánchez, metge de família del CAP Santa Margarida de Montbui, qui ha estat durant prop d’11 anys al capdavant de l’entitat anoienca. Durant el mandat de Sánchez s’han realitzat diferents jornades professionals especialitzades; risc cardiovascular, nefrologia, pneumologia, asma i mpoc, oncologia, entre altres. També, l’any 2012 i després el 2016 van crear el Premi i la Beca Nit de la professió per als professionals de la salut de l’Anoia amb una dotació econòmica, els dos casos, de 1.500 euros. A més, conjuntament amb el Dr. Enric Macarulla, va ser un dels impulsors de la consolidada Nit de la Professió, un acte de benvinguda, de reconeixement i una de les principals trobades del conjunt dels professionals de la salut a l’Anoia i que aquest passat octubre 2017 va celebrar la seva 10a. edició.

Al nou president, l’acompanyaran molts dels membres de la passada junta. Així, el vicepresident primer serà el Dr. Josep Zambudio, el vicepresident segon i representant del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, David Barranco, el càrrec de secretari l’ocuparà el Dr. Josep M. Sánchez, com a representant del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, Cristina Casas, del Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Barcelona, Montserrat Aymerich, del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, la Dra. Elisenda Florensa, de l’Associació de Psicòlogues i Psicòlegs, Montserrat Martí i com a vocals comptarà amb Rosa M. Parés, farmacèutica i Dr. F. Xavier Cantero, metge de família i director de l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà.

Entre els objectius de la nova junta hi ha “seguir amb les activitats ja consolidades com la beca i el premi Nit de la professió i la mateixa NIT, continuar amb les jornades especialitzades, iniciar amb la programació d’alguna de les conferències científiques i en general, aconseguir una major implicació dels professionals en l’activitat de l’entitat.”

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears a l’Anoia té en l’actualitat prop de 200 socis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*