Inici Destacats Un nou llibre recull la banda sonora de la cultura popular d’Igualada

Un nou llibre recull la banda sonora de la cultura popular d’Igualada

COMPARTIR

Cloent els actes de celebració del 20è aniversari de l’entitat, l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia, ha publicat un llibre que recull diverses melodies de la cultura popular igualadina: «Músiques d’Igualada. Per a grup de gralles»

L’entitat, que té entre els seu objectius la promoció de la música i la dansa tradicionals a l’Anoia, pretén contribuir amb aquest llibre a la difusió del patrimoni musical igualadí, fent-lo accessible a totes les persones interessades en conèixer i aprendre aquest repertori, i ajudant amb la seva publicació a la seva preservació.

El llibre incorpora les partitures que acompanyen els Gegants d’Igualada, el Tonet i la Conxita, els Gegants de Xauxa, els Gegants de la Font Vella, l’Àliga, els Moixiganguers d’Igualada, el Ball de Cercolets, entre altres, fent una breu explicació de l’origen de cada melodia.

El llibre que ha estat editat per l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia, el mes de desembre de 2021, serà presentat el proper 20 de febrer a les 12 del migdia a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, i comptarà amb la participació dels grallers d’entitats de la ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*