Inici Destacats Nou grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de...

Nou grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de Vilanova del Camí

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona de la mà de l’àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Vilanova del Camí torna a impulsar la creació d’un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) per donar suport a les persones cuidadores no professionals que tenen cura de persones grans en situació de dependència.

Sovint, aquestes persones que tenen cura de familiars d’edat avançada i amb limitacions es troben soles o molt estressades. Aquests grups permeten compartir l’experiència amb altres que es troben en la mateixa situació i alleugerir una mica la càrrega. A més, compten amb l’ajut psicològic d’un professional que està present en totes les trobades i amb la col·laboració terapèutica del centre Espai sistèmic i humanista.

Les sessions començaran el dimarts 16 de gener. Se’n faran una desena en total, de manera consecutiva, els dimarts, en horari de 9:30 a 11 h, a Can Papasseit. Les persones inscrites es comprometen a assistir i a participar en les sessions.

El nombre de places està limitat i cal fer la inscripció o bé al correu serveissocials@vilanovadelcami.cat o bé per telèfon al 93 805 44 11 (ext.2).

Aquest nou grup arriba un any després d’una experiència similar que va convocar, el mes de gener, les persones cuidadores d’infants i adolescents amb TEA, Trastorn de l’Espectre Autista.

Els objectius principals d’aquests grups és millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*