Inici Destacats El nou govern d’Òdena exposa les seves demandes al diputat Jordi Riba

El nou govern d’Òdena exposa les seves demandes al diputat Jordi Riba

COMPARTIR

L’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado, acompanyat dels tinents d’alcalde Andreu Garcia i Sandra Fernández, ha mantingut una reunió de treball amb el diputat per l’Anoia al Parlament de Catalunya Jordi Riba. La trobada ha servit per llistar diferents demandes d’Òdena que l’Ajuntament té pendents amb la Generalitat i per preparar com fer sentir la veu del municipi al Parlament.

El govern d’Òdena ha tractat amb Jordi Riba com vehicular demandes com l’escola bressol, l’atenció a la gent gran, poder fer realitat l’institut escola o la reobertura del consultori mèdic.

Les demandes d’Òdena se sumen a les que el diputat del PSC ja ha tramitat al Parlament com l’ampliació de l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada, acabar amb el rescabalament elèctric que perjudica les empreses de la Conca, la falta de pediatria al CAP de l’Estació d’Igualada i al CAP de Santa Margarida de Montbui, la necessitat d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia Sud o l’ampliació de l’Escola Pompeu Fabra de Vilanova del Camí, entre d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*