Inici Destacats Nou curs gratuït a Igualada de tècniques de confecció tèxtil per persones...

Nou curs gratuït a Igualada de tècniques de confecció tèxtil per persones a l’atur i en recerca de feina

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada, juntament amb l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i l’Igualada Fashion Lab proposa, a partir del mes de maig, un Curs de Tècniques de Confecció Tèxtil, una iniciativa que s’emmarca en el pla de treball ACTE: Apostem per enfortir el sector tèxtil.

El curs, que és totalment gratuït, pretén millorar les competències de persones a l’atur i, al mateix temps, estimular la formació de nous perfils professionals que cobreixin les necessitats de les empreses tèxtils de la comarca.

La formació, que s’impartirà a l’Igualada Fashion Lab i a l’Ignova Tecnoespai de la capital de l’Anoia, arrencarà el 17 de maig i finalitzarà el 19 de juliol. Comprendrà 250 hores de formació, incloent 80 hores en pràctiques en empreses locals a partir del setembre. Abans, el 19 d’abril, hi haurà una sessió informativa oberta a les persones interessades.

Per a prendre-hi part cal preinscriure’s, abans del 14 d’abril, a les oficines d’Ignova Ocupació (c/ Lleida, 78), de dilluns a divendres de 8 a 15h. També es pot demanar informació a l’adreça ignovaocupacio@aj-igualada.net.

El programa ACTE a Catalunya

L’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Mataró i l’Ajuntament de Sabadell formen part de l’Associació de les Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE) i duen a terme, des de fa 13 anys, accions d’impuls del sector tèxtil-moda a Catalunya, centrades en la innovació en l’ocupació i en la innovació en el teixit productiu.

Les seves iniciatives compten amb el suport de diferents institucions públiques i organitzacions empresarials i l’actual projecte, ACTE: Apostem per enfortir el sector tèxtil, el subvenciona el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, a més de comptar amb el suport del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*