Inici Destacats Nou club de lectura de novel·la fantàstica i terror a la biblioteca...

Nou club de lectura de novel·la fantàstica i terror a la biblioteca de Montbui

COMPARTIR

La Biblioteca Mont-Àgora de Sta. Margarida de Montbui enceta un nou club de lectura adreçat als amants del gènere fantàstic i de terror.

Els amors prohibits dels vampirs, la singular arquitectura dels casalots perduts al fons d’un carreró, els propòsits de divinitats arcanes però mai del tot oblidades, la natura dual dels monstres, “true crimes” que desafien la nostra credulitat… Aquests són alguns dels llocs comuns o tropos de l´anomenada literatura fantàstica, de por o weird que, el Club de Lectura que hem batejat com “Club Mitjanit”, us vol oferir per emocionar-vos i, també, per estimular i desenvolupar un aparell teòric i de pensament que qüestiona la realitat consensuada. Les sessions del Club seran mensuals i es realitzaran en dimecres a les 7 de la tarda i seran conduïdes pel crític, divulgador i membre de l’equip del programa radiofònic “Espai 8” de Ràdio Igualada, Miquel-Àngel Garcia Barral.

La primera sessió està programada pel dia 8 de febrer i la lectura escollida ha estat “Carmilla” de Joseph Sheridan Le Fanu, una de les primeres històries de vampirs escrites, precursora de moltes obres d’èxit, com és el cas de Drácula de Bram Stoker.

La Biblioteca també fomenta la lectura a través d’altres clubs de lectura: dos clubs de narrativa per a adults, un club de lectura en anglès, clubs de lectura per a joves i infants, un club dedicat al manga i un club de cinema.

Els clubs són activitats gratuïtes i qui hi vulgui participar ha de recollir el llibre i fer la inscripció a la Biblioteca Mont-Àgora de Montbui. Informació: 938052666

FER UN COMENTARI

*