Inici Cultura Un nou club de lectura explorarà les obres que es representen als...

Un nou club de lectura explorarà les obres que es representen als teatres igualadins

COMPARTIR

La Biblioteca Central d’Igualada estrenarà el mes d’abril «Llegir el teatre», un nou Cub de lectura que posa en marxa amb la col·laboració del Teatre de l’Ateneu i el Teatre de l’Aurora. Les inscripcions ja són obertes i els participants es trobaran per comentar llibres basats en les obres que es programaran en aquestes sales igualadines. És previst fer quatre trobades a l’any per comentar els llibres, i anar a veure després les obres en qüestió. A més, els lectors que formin part del club tindran un descompte en el preu de les entrades.

La primera cita serà el dimecres 4 d’abril a les 7 de la tarda amb la lectura de «La visita de la vella dama: una tragicomèdia», de Friedrich Dürrenmatt. I aquell mateix diumenge 8 d’abril a les 7, al Teatre Municipal L’Ateneu, els participants podran anar a veure la versió que n’han fet els Farrés Brothers i cia, amb Vicky Peña dalt l’escenari fent de vella dama. El mes de maig serà el torn de llegir i veure Shakespeare, amb la lectura d’«Othello», que es comentarà el 9 de maig i s’anirà a veure al Teatre de l’Aurora el divendres 11 de maig a les 9 del vespre.

Aquest nou club neix amb ànims de fomentar la lectura de textos teatrals clàssics, que sovint ens arriben renovats o reinterpretats. Alhora, es persegueixen objectius com divulgar la lectura d’un tema minoritari de manera amena, promoure un espai per al debat i la reflexió, guanyar nous lectors i dinamitzar la Biblioteca i el seu fons, en aquest cas concret el d’obres teatrals.

La coordinadora i moderadora del club és Dolors Palomas i les inscripcions ja es poden fer a la segona planta de la Biblioteca.

FER UN COMENTARI

*