Inici Llibres Nou club de lectura a la Biblioteca de Vilanova del Camí

Nou club de lectura a la Biblioteca de Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #4159]El Club de Lectura de la Biblioteca de Vilanova del Camí es trobarà el primer dia de febrer per compartir el comentari de la lectura de Mal de pedres, una novel·la de Milena Agus. Tot i que l’autora és un autèntic fenomen de vendes a Itàlia i a França, aquesta és la seva primera obra traduïda al català. Noranta pàgines que recullen la història d’una dona que viurà un parèntesis crucial a la seva vida després de passar una estada en unes termes, on va a curar-se de càlculs renals.

Amor, erotisme, follia i amistat enmig d’una Sardenya marcada per la II Guerra Mundial i per la postguerra. El ‘mal de pedres’ no és només un mal físic que pateix la protagonista sinó que és la metàfora d’un llast que arrossegarà tota la vida. Petita i única com una pedra preciosa, segons la crítica aquesta novel·la, traduïda a diverses llengües, consolida Milena Agus com una de les millors veus de la narrativa italiana actual.

Com és habitual hi haurà doble sessió del Club de Lectura de la biblioteca vilanovina; la primera, a dos quarts de quatre de la tarda, i la segona, a dos quarts de 8. Serà el divendres 1 de febrer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*