Inici Destacats Nou Centre Igualada organitza la primera matinal de mercat, esportiva i cultural

Nou Centre Igualada organitza la primera matinal de mercat, esportiva i cultural

COMPARTIR

Nou Centre segueix fent barri. El proper 18 de novembre a la plaça de la Sardana i carrers Pierola i dr. Fleming,Igualada despertarà amb la primera matinal Nou Centre de mercat, esportiva i cultural; amb la col·laboració del consistori i de diferents entitats i associats.

La nova proposta, a partir de les 9.00 i durant tot el matí, inclourà un apartat de fira-mercat d’artesans i associats, un circuit d’orientació per a totes les edats (10.00 a 14.00 –organitza CERRR, Escola Esportiva d’Igualada), classe de ioga pels més petits de la casa (11.00 a 12.00 –org. Kine, centre de salut), classe de swing i Swing Jam (12.00 a 14.00 –org. Swing Anoia), batucada itinerant pels carrers comercials del Poble Sec i Set Camins (10.00 a 11.30 – org. Concatrons), música en directe amb diversos grups amateurs, tallers i jocs diversos (a partir de les 9.00 i fins a les 14.00 – org. Escola Monalco i NatashaPeterson), vermut solidari (a partir de les 12.30 –org. Canaletes i Opcinatura – les aportacions aniran destinades a Càritas i Creu Roja Anoia), trobada de pintors amateurs i mostra de pintures i dibuixos d’Assumpta Saumell, Pilar Carballo, Dídac Sanjosé i Roger Puig Codina.

Els pintors i dibuixants amateurs que ho desitgin podran fer la seva obra – tema lliure – des de les 10 hores a les 13h. El quadre dels que ho vulguin serà subhastat a les 13h iel 50% del preu de compra anirà destinat a Càritas i Creu Roja, que s’incorporarà als donatius del “vermut” solidari.

Els grups o solistes amateurs també podran tenir la seva oportunitat en actuacions de no més d’un quart d’hora aproximadament (dependrà del número de participants). Les places son limitades i prevaldrà l’ordre d’inscripció.

Pel que fa al circuit d’orientació per a totes les edats les inscripcions es poden fer via telefònica o per correu electrònic, però també a la carpa del CERRR durant el mateix matí. Es sortejaran vals de descompte entre tots els participants.

Entre tots els participants de pintura i música es sortejaran vals de compra de 20 euros per utilitzar als establiments Nou Centre.

2500 € en premis

Torna la Campanya de Nadal a la Zona Comercial Igualada Nord i, com cada any, la possibilitat de guanyar fins a 2.500 euros en xecs per utilitzar en els diferents establiments Nou Centre.

Així doncs, els comerços de la zona conviden a passejar i fer-hi compres del 18 de novembre al 16 de desembre per optar a guanyar fins a 20 premis de 125€ cadascun amb els que l’Associació Comercial Nou Centre vol premiar tots els seus clients per la confiança i fidelitat.

El sorteig es farà el dia 19 de desembre i estarà obert a tothom qui hi vulgui assistir. Per a més informació podeu poseu-vos en contacte amb socis@noucentreigualada.cat o al 662159710.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*