Inici Societat Un nou camí connecta el nucli de la Torre de Claramunt amb...

Un nou camí connecta el nucli de la Torre de Claramunt amb el Xaró

COMPARTIR

La Torre de Claramunt ha obert un vial per a vianants al costat de la carretera que connecta el nucli urbà de la Torre amb la urbanització d’ El Xaró, el que s’ha anomenat el Camí de Sitges.

L’obra va començar a principis d’aquest any i ha constat, en aquesta primera fase, per connectar el nucli de La Torre i fins al carrer d’accés a la urbanització d’ El Xaró. L’objectiu era la connexió amb garanties de seguretat per a vianants i ciclistes, fins aleshores, de difícil accés per la carretera BV-2133.

Per tal de dur a terme els treballs, s’han hagut de fer una explanació del terreny al costat de la carretera, amb uns camps privats que s’han hagut d’expropiar, i així crear una passarel·la d’uns tres metres d’amplada. A continuació es va instal·lar una base ferma per a la seva prolongació en el temps i unes viones de protecció per a la seguretat dels vianants i ciclistes. Finalment, s’han instal·lat uns punts de llum.

Properament és previst la realització d’una segona fase, la continuació del camí lateral a la carretera fins a les sitges del poblat ibèric, donant valor al bé patrimonial existent en aquest lloc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*