Inici Cinema El nou Ateneu Cinema avança un dia l’obertura per sumar-se a l’estrena...

El nou Ateneu Cinema avança un dia l’obertura per sumar-se a l’estrena de “Rogue One”

COMPARTIR

El nou Ateneu Cinema, que va inaugurar el passat dissabte el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, obrirà les portes el proper dijous 15 de desembre. Des de la nova sala han avançat un dia la data prevista inicialment per a l’obertura del cinema per tal de sumar-se a l’estrena mundial de “Rogue One. Una historia de Star Wars”, que es farà de forma simultània arreu d’Europa a les 19:01. Així ho ha confirmat la presidenta de l’Ateneu Igualadí, Mireia Claret, que ha avançat que el film es mantindrà a la cartellera almenys fins el 22 de desembre. Claret també ha explicat que al llarg dels propers dies es continuaran fent proves a la sala per tal de tenir-la a punt per l’estrena.

“Rogue One: A Star Wars Story” es manté al marge de l’arc argumental principal i constitueix així com una preqüela de la sèrie.

Temps després de la caiguda de la República Galàctica, l’Imperi Galàctic s’acaba de construir l’arma més poderosa de la galàxia: L’Estrella de la Mort capaç de destruir planetes sencers. Llavors un grup de rebels ha de realitzar una missió de molt alt risc: robar els plànols d’aquesta estació militar i lliurar-los als líders de l’Aliança Rebel, mentre s’enfronten també al poderós Lord Sith Darth Vader, deixeble del despietat Emperador Palpatine.

Dirigida per Gareth Edwards i escrita per Chris Weitz, Tony Gilroy, John Knoll, Gary Whitta, i compta amb l’actriu nominada al premi Oscar Felicity Jones per donar vida al personatge principal, a més de les actuacions de Diego Lluna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed , Forest Whitaker, i Mads Mikkelsen. 

FER UN COMENTARI

*