Inici Festes El nord d’Igualada reivindica el seu comerç en un matí primaveral

El nord d’Igualada reivindica el seu comerç en un matí primaveral

COMPARTIR

El passat dissabte 21 d’abril els veïns del barri del Poble Sec van despertar amb la música i la festa del Fira-Mercat de Primavera Nou Centre que un any més va apropar, amb ambient festiu, un tastet de l’oferta comercial i de serveis de la zona comercial Nord d’Igualada.

El dia radiant convidava a passejar i centenars de ciutadans es van atansar a gaudir de les diferents activitats que es van organitzar.

Els estands de l’escola Monalco es van anar omplint de quitxalla que es va poder divertir dibuixant i participant en les activitats que els monitors proposaven. Al costat dels estands es van situar els plafons de l’escola de pintura Troba’t, amb pintures dels alumnes, i el de la retratista Assumpta Saumell. A més, un plafó informatiu apropava als veïns el projecte del Nou Centre Cívic Nord, del qual ja s’han iniciat les obres i que aviat serà una realitat al barri.

Per la seva banda, l’estand del departament d’esports de l’Ajuntament d’Igualada convidava als assistents, durant tot el matí, a donar suport a la Candidatura d’Igualada com a Ciutat Europea de l’Esport 2019. Aquesta candidatura busca assolir una marca de qualitat a nivell europeu que distingeixi i reconegui Igualada com una ciutat socialment sana i activa en la pràctica de l’esport.

Al carrer Comarca del barri de Set Camins es va iniciar una cercavila de la mà del grup de batucada Konkatrons que va recórrer diferents carrers comercials fins a l’àrea del fira-mercat, on van tancar la seva actuació.

A la música de grups amateurs igualadins que van actuar a l’escenari de la fira, tots ells alumnes de l’escola de música Akord’s, s’hi va sumar una caminada solidària per la Via Verda, en el marc del projecte de la Creu Roja Anoia per recaptar fons per a beques menjador, que també va comptar amb la col·laboració de l’Associació Excursionista UECANOIA.

Un vermut solidari en el que van participar Opcinatura i el Restaurant Canaletes va cloure la jornada, amb la música del sextet de joves igualadins Contracorrent de taló de fons.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*