Inici Futbol Només un miracle pot salvar al sènior del Futbol Sala Capellades

Només un miracle pot salvar al sènior del Futbol Sala Capellades

CADET YUYU:

PALLEJÀ “A” 3 – BAR YUYU CAPELLADES 2

Primera part molt igualada entre tots dos equips; defensant molt bé i esperant l’equip contrari en el seu camp, intentant robar la pilota i sortint al contra atac. Fruit d’aquest joc, no han hagut gaires oportunitats de gol per cap dels dos equips, però el Palleja ha aconseguit avançar-se al marcador i ha arribat a la mitja part amb avantatge en el lluminós.

A la represa tot a continuat igual, però el Palleja ha aconseguit als primers 10 minuts el segon gol, que semblava que definia bastant el partit a favor seu. Quan restàven 15 minuts pel final del partit, l’equip del Capellades s’ha posat a jugar amb porter jugador, tancant al Palleja al seu camp, i tenint alguna oportunitat de gol, però amb una pèrdua de pilota el Palleja ha aconseguit el 3 a 0.

Sense perdre la il·lusió, ha continuat jugant de 5 poder fer un gol que el posés en el partit, cosa que han aconseguit, i en els últims tres minuts han fet dos gols que han posat nerviós a l’equip de Palleja. No ha tingut temps suficient per aconseguir la remuntada, i s’ha arribat amb aquest resultat al final del partit.

Han jugat: Izan Blanco, Marc Juan, Joel Honrubia, Àlex Juan (1), Victor López (1).

També han jugat: Sergi Sánchez, Marc Fernández, David Lozano i Gerard Mateu.

CADET ÀNGELA

COLLBATÓ “A” 1 – BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES 2

El partit jugat dissabte a la tarda havia de servir per saber qui seria el segon classificat de la lliga tot i que encara manquen dos partits per finalitzar el campionat i sense cap opció d’atrapar al líder. Els nois, conscients de la necessitat de guanyar i sabent que alguns jugadors del Collbato utilitzen arguments no gaire esportius, van fer un partit molt seriós dominant pràcticament tot el partit fins als darrers minuts on el contrari va apretar una mica. El partit va ser una mostra de com l’equip també ha madurat al fer-ne una bona lectura i tot fent un joc facil i practic. GOLS; O.Perez 1, Sergi 1.

JUVENIL
CFSCapellades Transports Bernadet 2 – CFS Manresa 3
Els juvenils del CFS Capellades inicien la 1ª part amb poca intensitat, joc poc coordinat i amb poques oportunitats d’arribar a la porteria contraria, el fet de jugar amb el líder de la lliga juvenil va fer jugar a l’equip local amb massa respecte. Al descans el resultat era 0 a 2 (1 en pròpia porteria)
A la 2ª part l’equip del Capellades surt amb intensitat, fent tot el que no va fer durant la 1ª part, jugant amb més intensitat, arribant amb més freqüència a la porteria contraria, fent una 2ª meitat molt igualada afavorida per un gol en pròpia porta de l’equip visitant. En els últims minuts un doble penal contra l’equip local va permetre al Manresa guanyar el partit 2 a 3 i assegurar-se el lideratge de la Lliga,