Inici Destacats Només el 5% dels igualadins considera que l’estat de l’economia a la...

Només el 5% dels igualadins considera que l’estat de l’economia a la ciutat és bo

COMPARTIR

El 67% dels veïns d’Igualada consideren que l’estat actual de l’economia a Igualada és normal o regular. Aquesta és una de les conclusions del Baròmetre d’Igualada impulsat pel diari infoanoia.cat i que ha recollit respostes de 672 persones.

El 27,4% dels enquestats considera que l’estat de l’economia a la capital de l’Anoia és dolent o molt dolent, mentre només el 5,2% creu que l’economia d’Igualada és bona o molt bona.

El perfil d’enquestat que considera que l’economia igualadina va bé és el d’un treballador per compte aliè que el 2015 va votar CiU i que aquestes eleccions municipals preveu votar novament Marc Castells. Un 20% dels veïns que consideren que l’economia va bé van votar ERC fa quatre anys i mantenen la seva intenció de vot.

Pel que fa els enquestats que consideren que l’economia de la ciutat és normal o dolenta, entre les seves respostes hi ha votants de totes les forces en les eleccions del 2015 que majoritàriament preveuen mantenir el seu vot quatre anys després.

Gestió “normal” a l’Ajuntament d’Igualada

Un altre dels punts que analitzava el Baròmetre d’Igualada és la gestió de l’Ajuntament de la ciutat. Els enquestats es decanten, en un 47,8%, per definir aquesta gestió com “normal”. Un 30,9% dels participants a l’enquesta la defineixen com una gestió molt dolenta i només un 17% considera que la gestió de l’Ajuntament d’Igualada és bona o molt bona.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*