Inici Destacats Només 25 comerços utilitzen l’aplicació Tickdi, per la que l’Ajuntament d’Igualada va...

Només 25 comerços utilitzen l’aplicació Tickdi, per la que l’Ajuntament d’Igualada va pagar 76.000 euros

COMPARTIR

El grup municipal de la CUP a Igualada considera “un absolut desastre” els resultats obtinguts per l’aplicació Tickdi un any i mig després que aquesta fos contractada per l’Ajuntament per als establiments d’Igualada Comerç amb un cost de 76.000 euros per les arques municipals. Els cupaires ja van acusar a Àngels Chacón en el seu moment de tracte de favor al tractar-se de la contractació de l’empresa d’un extreballador del seu departament, i ara afirmen, a més, que “els resultats obtinguts requereixen de l’assumpció de responsabilitats per part del govern”. “Ho vam advertir al seu moment i només vam rebre menyspreu per part Chacón i Castells: ara s’ha demostrat que tot allò que vam dir era cert”, reblen.

Els cupaires expliquen que a principis d’aquest 2018 van demanar per escrit explicacions al govern sobre el desenvolupament del contracte. Consideren que “és un escàndol majúscul que el contracte per desenvolupar l’aplicació, defensat per Chacón com a oportunitat única al seu moment, el govern el doni per correctament finalitzat i es pagui l’import com si hagués estat un èxit”. L’aplicació, que al llarg d’aquest període ha comptat només amb 25 comerços registrats i 50 descàrregues d’usuaris, segons l’informe de resposta que han rebut, “ha demostrat ser un absolut fiasco i ha quedat palès que només pretenia impulsar la creació d’una empresa d’un amiguet del govern municipal que no ha tingut mai cap altre client”.

“Una vergonya i una presa de pèl”

Des del grup municipal de la CUP, Albert Mateu ha manifestat que “pensem que és molt greu que actituds com aquestes, de contractar empreses amigues amb un evident sobrecost respecte preus de mercat, quedin impunes. Però encara més, especialment, si l’argumentació per contractar-los a dit va ser que era un projecte únic i, com s’ha demostrat, d’únic només té que no ha servit absolutament per res.” Per la seva banda, la regidora Eva Pedraza ha carregat afirmant que “és una absoluta vergonya com a ciutat que permetem aquests comportaments per part del govern, i és de caradures pretendre fer com si no hagués passat res i no demanar responsabilitats a l’empresa contractada, pagar-los allò acordat, i que políticament no s’assumeixin responsabilitats. Una absoluta vergonya, repetim. Una presa de pèl amb els diners de tots.”

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*