Inici Poliesportiu Les noies del CAI Triatló, campiones a Sitges

Les noies del CAI Triatló, campiones a Sitges

COMPARTIR

El diumenge 6 de maig es va celebrar la XII triatló de Sitges. Tot i que el dia va ser un xic plujós, es va poder disputar la prova que va comptar amb més de 500 inscrits i consistia en un primer tram de 750 metres de natació, seguits de 20 km de ciclisme amb un circuit on els participants feien 3 voltes. I per acabar 5 km corrent pel passeig marítim de sitges. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Ernest López del Fasttriatlon i Claudia Pérez del CN Sabadell.

Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l’excel·lent 1ª posició per equips de les noies del club i la bona actuació de l’equip masculí que aconseguia la 7ª posició de la general d’un total de 31 equips classificats.

Resultats de les components de l’equip igualadí:

9ª Aïda Solà

10ª Marta Marimon

13ª Susagna Rodríguez

23ª Assumpta Castelltort

55ª Susanna Llopart

59ª Jana Serra

63ª Clara Ruiz

Masculí:

13è Oriol Marimon

37è Samuel Delgado

54è Sergi Sánchez

58è Albert Solé

66è Sergio Burón

86è Jordi Vidal

89è Dani Segura

94è Josep Martínez

109è Jordi Domènech

119è Ramsés Rodríguez

152è Oriol Castells

175è Ramon Lladó

Bons resultats de l’escola de triatló

El passat dissabte 5 de maig es va disputar una nova edició, i ja en van sis, de la Triatló Infantil de Sitges, prova de promoció per els diferents triatletes englobats entre les categories mini fins a infantil.

L’Escola de Triatló del CA Igualada hi va ser present amb 3 dels seus triatletes; Oriol Alonso, Júlia Oliveras i Guim Gabarró, tots ells de categoria aleví i que van haver d’afrontar una prova sota les distàncies de 75 metres de natació, 2 km de ciclisme pel passeig marítim de la localitat i 0,6 km de cursa a peu per finalitzar, també a tocar de mar.

Els tres triatletes igualadins van realitzar una gran actuació, amb Oriol Alonso guanyant la categoria aleví masculina, Júlia Oliveras finalitzava en la 3a posició alevina femenina mentre que Guim Gabarró, malgrat una caiguda durant la transició va poder finalitzar amb una meritòria 8a posició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*