Inici Destacats Noemí Trucharte presenta “el millor equip per Vilanova” i exposa els eixos...

Noemí Trucharte presenta “el millor equip per Vilanova” i exposa els eixos del seu programa electoral

COMPARTIR

El PSC va presentar diumenge la seva candidatura a les eleccions municipals a Vilanova del Camí en un acte a la Plaça del Mercat que va aplegar unes 400 persones. Els membres de la llista liderada per l’alcaldessa Noemí Trucharte van anar pujant a l’escenari explicant perquè es posaven al servei dels veïns de Vilanova treballant en el projecte socialista.

Trucharte va ser la darrera en intervenir, orgullosa de tenir “el millor equip per Vilanova” recordant que “jo represento a un partit, però per sobre del meu partit esteu vosaltres, els meus veïns”. La candidata a revalidar l’alcaldia va recordar que “espero haver estat una alcaldessa propera com vaig prometre, he estat amb el comerç, als parcs, amb les entitats, en moltes de les vostres cases, prenent cafè amb vosaltres, he posat el meu número de telèfon personal a la vostra disposició i gràcies a tot això entre tots hem millorat Vilanova”.

Noemí Trucharte va fer un repàs de la feina feta en els dos anys en els que ha liderat el govern de Vilanova del Camí: “encara que no han estat anys fàcils, a vegades amb pedres al camí, no m’he rendit”. El parc de la Plaça del Mercat, el de la Plaça Francisco Guisado, el parc amb concepte aventurer a l’antic camp de futbol del barri de la Pau, una feina que els socialistes proposen continuar amb la reforma integral del Parc Picasso, de la Plaça Vilarrubias i del Parc de la Pilota.

La nova piscina, de la que acabaran el bar i la urbanització exterior, així com les millores de la zona esportiva són alguns dels projectes urbanístics del PSC. En equipaments esportius proposen un nou gimnàs, un nou camp de futbol 7, una pista de pàdel, la cobertura de la pista exterior i una pista a la zona de l’institut, entre d’altres actuacions.

La candidata del PSC també va assegurar que continuaran amb l’asfaltat gratuït de carrers, la supressió de barreres arquitectòniques i la creació de zones d’aparcament gratuït, la segona d’elles al Camp del Rei. La primera ja es va estrenar a l’antiga nau de la brigada, a Can Papasseit.

Trucharte es compromet a fer realitat el pla urbanístic PMUr3, amb zona comercial, d’habitatges i 15.000 metres quadrats de zona verda. Alhora, l’alcaldessa socialista es compromet a exigir a la Generalitat de Catalunya el soterrament de la via del tren, la finalització de la sortida a la Ronda Sud i la neteja del riu, competència de l’Agència Catalana de l’Aigua.

En l’àmbit dels serveis a les persones, Trucharte ha reivindicat les millores als centres educatius, la creació de l’espai juvenil de Can Muscons i el compromís per acabar la reforma del Casal i crear un Centre de Dia.

Entre els projectes que proposa el PSC de Vilanova del Camí hi ha la creació d’habitatges de lloguer social i juvenil, plans de formació ocupació per a joves, la creació d’un consell municipal d’infants i joves, la recuperació de la Setmana de la Joventut i la promoció de processos participatius entre l ciutadania. L’alcaldessa aposta per mantenir el Saló de la Infància i la Festa de l’Esport que han recuperat durant el seu mandat.

Els socialistes vilanovins proposen crear la festa de la diversitat, mantenint els agermanaments que té Vilanova del Camí i creant de nous amb municipis d’Espanya. El PSC també proposa sancionar els propietaris incívics de gossos amb anàlisi d’ADN dels excrements i bonificar impostos i taxes al bon ciutadà a través d’una targeta de descompte.

Noemí Trucharte també aposta per la proximitat amb la creació de la figura del regidor de barri i les assemblees veïnals per explicar grans projectes.

Tres noves empreses al Polígon

L’alcaldessa va anunciar durant l’acte que en breu començaran a instal·lar-se tres noves empreses als polígons de Vilanova del Camí i va mostrar el seu compromís “per treballar en que continuïn arribant empreses”. Trucharte va avançar també que continuaran amb les ajudes a emprenedors i comerços, amb els ajuts als estudiants i va explicar que buscaran recursos econòmics per a la remodelació del mercat municipal.

Noemí Trucharte es va acomiadar dels assistents “amb Vilanova al cap i els vilanovins al cor”.tants per a nosaltres, donat que ens permetran complementar les propostes que preparem en el nostre programa electoral” diu l’alcaldessa Noemí Trucharte, que espera que les queixes i propostes que reculli “ens ajudin a continuar amb el progrés de Vilanova de Camí”.

FER UN COMENTARI

*