Inici Destacats Noemí Trucharte presenta diumenge l’equip ‘per fer avançar Vilanova del Camí’

Noemí Trucharte presenta diumenge l’equip ‘per fer avançar Vilanova del Camí’

COMPARTIR

L’alcaldessa de Vilanova del Camí i candidata a la reelecció, Noemí Trucharte, presentarà el proper diumenge 5 de maig l’equip amb el que el PSC es presenta a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La presentació tindrà lloc a les 12 del migdia a la Plaça del Mercat. En acabar hi haurà un petit refrigeri.

L’equip combina l’experiència en la gestió de l’alcaldessa i l’actual regidora Eva Maria Vadillo amb una renovació que pretén reflectir “la realitat de Vilanova, amb gent treballadora que té una àmplia experiència professional en diferents àmbits”, segons Noemí Trucharte, que afegeix que “el més important de tots i cadascun d’ells és la seva il·lusió per treballar per Vilanova”. L’objectiu amb el que es presenten a les eleccions és “fer créixer i avançar Vilanova, continuar la feina que estem fent per consolidar un municipi on tothom pugui viure dignament i on tothom pugui tenir oportunitats”, conclou l’alcaldessa.

A més de Trucharte i Vadillo, completen la candidatura Francesc Xavier Salat, Carlota Silva, Rafael Gabarri, Susana Gutiérrez, Francisco José Saucedo, Laura Pavón, Carlos Garcia, Felicidad Ruiz, David Rodriguez, Maria Dolores Calvache, Francisco Javier Cervera, Maite Martínez, Roger Manzano, Maria Pilar González i Adrián Muñoz.

La candidatura del PSC de Vilanova del Camí té “el màxim de suplents, per donar cabuda i veu a la màxima diversitat de veïns”, segons Trucharte. Es tracta de Felisa Moreno, Oscar Vilches, Francisca Dávila, David López, Dulce Quesada, Manuel Suero, Maria Dolores Garcia , Juan José Garcia, Ana Maria Gómez i José Garcia.

FER UN COMENTARI

*