Inici Destacats Noemí Trucharte presenta la seva candidatura com un «fidel reflex de Vilanova:...

Noemí Trucharte presenta la seva candidatura com un «fidel reflex de Vilanova: plural i diversa»

COMPARTIR

L’agrupació socialista de Vilanova del Camí va celebrar aquest dimecres una assemblea per aprovar la candidatura amb la que concorrerà a les pròximes eleccions municipals. La proposta socialista estarà encapçalada per Noemí Trucharte, l’actual alcaldessa, que ja va ser escollida per unanimitat de l’assemblea vilanovina del PSC ara fa dos mesos.

Noemí Trucharte assegura que “la candidatura socialista és un fidel reflex de Vilanova del Camí: plural i diversa, amb persones representatives de tots els sectors de la nostra comunitat” i afegeix que “crec sincerament que en aquests comicis, el PSC presentarà la proposta més transversal i més representativa de Vilanova del Camí”.

L’alcaldable socialista afirma que, a banda de les persones que formen part de la llista, el projecte compta amb un ampli suport de col·laboradors que aporten valor afegit a la candidatura. “Gent d’entitats, del món de la cultura i l’esport, empresaris i emprenedors, persones de l’àmbit de la salut estan treballant», diu Noemí Trucharte, «per oferir el millor projecte a la gent de Vilanova del Camí”.

Noemí Trucharte ha volgut agrair la tasca que han fet els set regidors i regidores que l’acompanyen en aquest mandat: “un mandat complicat que ha estat marcat per la gestió de la pandèmia i que ha requerit que tots i totes les regidores fessin un esforç extraordinari per reinventar-se i oferir els millors serveis als veïns i veïnes del municipi”.

Noemí Trucharte també ha mostrat el seu agraïment a tots els veïns i veïnes de Vilanova del Camí que estan participant activament en la política municipal fent les seves aportacions al programa electoral.

FER UN COMENTARI

*