Inici Destacats Noemí Trucharte inicia contactes per construir un govern ‘sòlid, eficaç i de...

Noemí Trucharte inicia contactes per construir un govern ‘sòlid, eficaç i de consens’ a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí agraeix als 2.338 veïns que el passat 26 de maig van donar la confiança a la candidatura encapçalada per Noemi Trucharte.

Aquesta victòria “àmplia i clara que vam obtenir ens fa sentir orgullosos i orgulloses, ja que és un bon indicador que la gent reconeix i valora la feina ben feta i la proximitat i eficiència de la nostra Alcaldessa durant aquests dos anys i mig que porta ostentant el càrrec d’edil”, segons exposen els socialistes vilanovins a través d’un comunicat.

Havent obtingut prop del 40% dels vots emesos i aconseguint 8 dels 17 regidors que constitueixen el ple de l’Ajuntament de Vilanova, no es va aconseguir la majoria absoluta, necessària per governar en solitari. Per això, com relata el PSC del municipi, “ara és moment d’estendre la mà als altres grups que han obtingut representació, per poder crear un govern sòlid, eficaç i de consens, ja que el que volem és treballar perquè el nostre municipi segueixi creixent i millorant. Així doncs, hem iniciat roda de contactes per trobar la millor opció”.

El PSC de Vilanova del Camí es mostra satisfet dels resultats de les darreres eleccions, on van obtenir un 128% més de vots que les eleccions municipals de 2015 i anuncien que “demostrarem durant aquests propers 4 anys, que els 2.338 vilanovins i vilanovines que han confiat en nosaltres com la millor opció, no s’han equivocat”.

FER UN COMENTARI

*