Inici Destacats Noemí Trucharte acusa l’oposició de ‘posar els seus interessos electoralistes per davant...

Noemí Trucharte acusa l’oposició de ‘posar els seus interessos electoralistes per davant dels veïns de Vilanova’

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí lamenta que el conjunt de la oposició del consistori -exceptuant la regidora no adscrita Meritxell Humbert- hagi votat en contra del projecte d’urbanització del carrer Joan Miró en el darrer ple municipal.

L’alcaldessa del municipi, Noemí Trucharte, considera que “això demostra que l’únic que els importa és intentar desgastar-nos pensant en les eleccions municipals, oblidant que tots els que estem a l’Ajuntament ho fem per servir als ciutadans de Vilanova. Nosaltres ho tenim clar i així ho hem fet sempre. Sembla que Vilanova 365, Veïns amb Veu, ERC i CiU no”.

Trucharte afegeix que “només l’interès electoralista pot fer entendre el vot en contra d’aquests partits al projecte”, consistent en la primera urbanització d’un tram de 25 metres del carrer Joan Miró, al barri de Bonavista del municipi. L’alcaldessa explica que “vam treballar de la mà dels propietaris implicats i per primer cop teníem el seu acord i recolzaven tirar endavant la urbanització”.

L’alcaldessa socialista defensa, a més, que “les contribucions especials que hem plantejat per aquesta urbanització són menors que les que han hagut de pagar els veïns en altres projectes de governs anteriors”.

El PSC reclama al conjunt de forces polítiques vilanovines “que posin per davant els interessos dels veïns, és per fer una Vilanova millor per l’únic que estem aquí, no per desqualificar als altres per intentar aconseguir un grapat de vots”.

FER UN COMENTARI

*