Inici Atletisme Noemí Moreno (CAI) guanya la duatló de Tavèrnoles

Noemí Moreno (CAI) guanya la duatló de Tavèrnoles

El passat diumenge 12 de novembre, es va inaugurar la nova temporada de duatlons de muntanya amb el VIII duatló btt de Tavèrnoles.

La prova va comptar amb un total de 220 participants que van prendre la sortida. El recorregut consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 20 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. El recorregut, es va caracteritzar per la seva duresa tant el en córrer, com ens els exigents desnivells i passos tècnics de la secció de BTT.

Els guanyadors absoluts foren Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) i Noemí Moreno (C.A Igualada), ja habituals en l’esglaó més alt del podi.

Per part del CAI triatló Petromiralles destacar la 7a posicióen clubs de l’equip masculí, el debut de Carlos Larios i Josep Ramon Montaner, aconseguint una 3a i 5a posició en el grup d’edat 25-29 i la victòria general en la categoria femenina de Noemí Moreno.