Inici Atletisme Noemí Carreras, nova Presidenta del Club Atlètic Igualada

Noemí Carreras, nova Presidenta del Club Atlètic Igualada

COMPARTIR

El Club Atlètic Igualada té des de finals de febrer, una nova Junta Directiva desprès de l’Assemblea General Extraordinària i Ordinària de l’entitat, que es van dur a terme en aquelles dates.

La nova presidenta ha cregut convenient confeccionar una candidatura on estiguin representades totes les seccions del club, que combini experiència amb renovació i en la que s’integri també una representació dels atletes en actiu.

La nova Junta Directiva és encapçalada per la Presidenta, Noemí Carreras, acompanyada del Vicepresident Jordi Carrique.

El Secretari continua essent Ignasi Costa i el tresorer, Joan Sánchez Bergadà.

Com a Vocals, formen part de la Junta: Ramon Mir, Nuria Rey, Marc Sánchez, Felip Castellano, Sergi Badet, Juan Sánchez García i Lluis Cañamares.

Hi ha també una sèrie de comissions de funcionament intern, formades per membres de la Junta Directiva, en col·laboració amb altres persones relacionades amb el club.

Hi ha diversos projectes preparats per desenvolupar en aquest període de mandat, que es donaran a conèixer oportunament.

La nova presidenta va ser una destacada atleta en el seu període competitiu, és mare d’atletes del club, i ja formava part de la passada Junta Directiva de l’entitat.

– Club Atlètic Igualada –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*