Inici Societat La nit de tapes a la Masuca incoporarà mesures per evitar aglomeracions

La nit de tapes a la Masuca incoporarà mesures per evitar aglomeracions

COMPARTIR

La segona edició de la nit de tapes Vademercat al Mercat de la Masuca d’Igualada es celebrarà el proper 3 de juny. Després d’un èxit que va desbordar les previsions, l’associació Vadefoodies i els botiguers del mercat, amb el suport de l’Ajuntament, han treballat per trobar solucions que permetin gaudir de l’esdeveniment sense aglomeracions.

Entre les mesures hi ha endarrerir la celebració al juny, amb una climatologia més favorable per estar a l’exterior, on s’ampliarà l’espai de taules. També s’ubicaran a l’exterior les barres per comprar les begudes, el que es calcula que reduirà un 30% l’afluència a l’interior. Igualment, durant la venda anticipada de tiquets, paradistes i botiguers exposaran que el mercat obrirà de les 20:00 a la mitjanit, per evitar concentració de tots els assistents a primera hora.

L’any passat s’hi van aplegar unes 4.000 persones. Enguany és previst vendre els mateixos tiquets, 20.000 consumicions distribuides en vals de 5 tiquets que tenen un preu de 6 euros. El mateix dia de l’esdeveniment es vendran al preu de 7 euros.

La nit de tapes, en la que 35 parades oferiran unes 150 tapes diferents, comptarà també amb djs i animació.

FER UN COMENTARI

*