Inici Societat Nevada efímera a Igualada

Nevada efímera a Igualada

COMPARTIR

La neu ha acabat arribant a la Conca d’Òdena la matinada d’aquest dijous. La precipitació ha estat suficient per enfarinar cotxes, teulades i l’entorn, però la sortida del sol i la pujada de la temperatura ha començat a desfer ràpidament la neu caiguda. A primera hora del matí, només als punts més elevats de la Conca, com el nucli antic de Santa Margarida de Montbui o al cim de La Tossa era possible encara veure neu.

La nevada va ser especialment intensa dimecres al sud de la comarca, amb gruixos de fins a 5 centímetres a la Llacuna, i d’entre 1 i 2 a l’Alta Anoia.

Transport escolar cancel·lat a Pinedes de l’Armengol

El transport escolar que dóna servei a més de 1.500 alumnes de la comarca, s’ha desenvolupat amb precaució però amb total normalitat. La nevada de les darreres hores només ha obligat a cancel·lar la ruta de Pinedes de l’Armengol.

Així, totes les companyies que realitzen el servei han pogut fer les rutes previstes excepte al nucli de Pinedes de l’Armengol, al que no s’ha pogut accedir, i s’ha suspès el transport dels alumnes d’aquest nucli cap a l’escola Torres Cassana a La Torre de Claramunt i a l’IES Molí de la Vila a Capellades.

Malgrat la normalitat en el funcionament del transport escolar, alguns alumnes han decidit no anar a l’escola per precaució o dificultat d’accés. La Llacuna és una d’aquestes poblacions en la que dels 30 alumnes que utilitzen el transport, només hi ha anat 9.

Pel que fa als viatges de retorn a la tarda, és previst que es podran fer amb tota normalitat.

Plaça de la Sort de Montbui Nucli antic de Montbui

La Tossa de Montbui La Tossa de Montbui Neu a la serralada de Miralles

FER UN COMENTARI

*