Inici Societat La neu torna a les zones més elevades de l’Anoia

La neu torna a les zones més elevades de l’Anoia

COMPARTIR
A Pujalt s'han acumulat entre 2 i 6 cm de neu. Foto: Observatori de Pujalt.

La llevantada d’aquest diumenge i matinada de dilluns ha tornat a portar neu a les cotes altes de la comarca de l’Anoia, especialment per sobre dels 700 metres d’altitud. És la tercera ocasió en menys d’un mes que neva a punts com La Llacuna.

A Pujalt, segons informen des de l’Observatori (fotografies inferiors), els gruixos acumulats oscil·len entre els 2 i els 6 centímetres en funció de l’altitud dels diferents nuclis del municipi.

La neu també ha fet acte de presència a altres punts com el conjunt de l’Alta Anoia, l’entorn de Montserrat o La Llacuna.

Pel que fa la mobilitat, malgrat que diumenge a la nit es va restringir el pas de camions per l’A-2 a La Panadella i al Bruc, a hores d’ara no hi constància ni de carreteres tallades ni d’afectacions al transport escolar.

Pel que fa les pluges, aquestes han estat generalitzades arreu de la comarca, acumulant uns 40 litres de mitjana. El pronòstic és que pugi una mica més la cota de neu i que vagi plovent al llarg del dia a estones. Aquest dimarts, les precipitacions continuaran i al final del dia podria baixar la cota de neu, a la vegada que les preicpitacions anirien marxant, segons la previsió de l’Observatori.

FER UN COMENTARI

*