Inici Destacats La neu pot tornar a l’Anoia aquest diumenge

La neu pot tornar a l’Anoia aquest diumenge

COMPARTIR

La previsió meteorològica indica, segons l’Observatori de Pujalt, que la neu podria tornar a visitar l’Anoia al llarg d’aquest diumenge i la matinada de dilluns.

Al migdia i a la tarda el cel es taparà i cauran precipitacions de forma intermitent en qualsevol punt de la comarca. La cota de neu se situarà entre diumenge i dilluns als 500m, tot i que no es decarta que en moment de ruixat pugui baixar més. Pel que fa les temperatures, ambient de ple hivern.

1 COMENTARI

  1. Predicció actualitzada aquest matí de diumenge des de l’Observatori de Pujalt:

    – Diumenge a la tarda: pluges generals a la comarca amb neu que pot caure per sobre dels 800-900m. Possibilitat de veure neu a les parts més elevades de la comarca. A la resta aigua. Quantitats acumulades aquesta tarda de 10-20mm.
    – Dilluns: Durant la matinada la cota de neu pujarà a 900-1000m i per tan ja serà aigua a tota la comarca. Pluges que aniran caient en diferents moments del dia i que poden acumular entre 15-30mm més.
    – Dimarts: precipitacions ja desapareixent. Poden acumular entre 5-10mm més.

    Per tan en tot l’episodi esperem de forma general entre 30-60mm tot i que puntualment es podrien acumular de 60-90mm en tot l’episodi.

FER UN COMENTARI

*