Inici Societat La neu arriba als punts més elevats de l’Anoia

La neu arriba als punts més elevats de l’Anoia

COMPARTIR

El front previst per aquest dilluns ha acabat deixant nevades a les cotes més elevades de l’Anoia i aiguaneu en els punts de menys altitud, com la Conca d’Òdena. A Pujalt, segons expliquen des de l’Observatori, la nevada s’ha iniciat poc abans de les 5 de la tarda i ha acumulat uns 4 centímetres de gruix com es pot veure a la imatge. També neva a l’Alta Segarra i a La Llacuna, on s’ha enfarinat el paisatge per sobre dels 600 metres, segons Meteollac.

La neu ha caigut també al Bruc i Montmaneu, tot i que no hi ha hagut cap afectació a l’A-2. Si que ha estat tallada la carretera BP-2121, a La Llacuna, entre els punts quiomètrics 30 i 35.

2 COMENTARIS

  1. Finalment a Pujalt 6cm de gruix de neu sobre les superfícies més fredes, uns 2-3cm sobre la carretera local. Ara nit amb glaçades generals a la comarca. Alerta aquest matí de dimarts amb el gel….

  2. Els de Xile, els més veterans a l’estranger, han pogut fer castells de 7 al llarg de la seva història, però l’any passat va quedar-se amb el 2de6 com a millor castell. Els de la capital d’Espanya són la més novella i amb un creixement ràpid que els va permetre fer l’any passat el 2de6 i posar-se a l’alçada actual dels de Santiago de Xile. Paris i Londres van poder fer els dos castells de 6 amb l’agulla i estan un punt per davant dels australians, que tot just acaben de sumar la primera agulla.

FER UN COMENTARI

*