Inici Societat Neixen els ‘Autogestors de l’Anoia’ per posar veu a les persones amb...

Neixen els ‘Autogestors de l’Anoia’ per posar veu a les persones amb diversitat funcional

COMPARTIR

Els Autogestors de l’Anoia s’han presentat públicament en el marc de l’European Balloon Festival. I ho feien acompanyats de la regidora d’Ensenyament, Universitat i Joventut, Marisa Vila, que posava en valor l’apoderament del grup i oferia tot el suport des del consistori.

Una presentació doble, doncs els dissenyadors Nil Morist i Marina Camprubí descobrien la imatge gràfica que han ideat per al grup. Una imatge fruit de les sessions compartides i dels valors que acompanyen als Autogestors. L’acte finalitzava amb un vídeo de Judit Gómez i una peça musical de Jordi Olivé.

Els Autogestors de l’Anoia són un grup de lluita i apoderament format per persones amb diversitat funcional. Treballen per un objectiu: tenir veu dins la societat i que les seves opinions siguin reconegudes. Lluiten per l’autodeterminació, el dret a decidir i els drets fonamentals.

El grup, que compta amb el suport de Toni Font, vol prendre decisions per ells mateixos i ser tinguts en compte dins la comunitat. Creuen que la millor manera de fer-ho és demostrar que son capaços, i per aquest motiu volen donar-se a conèixer com a persones apoderades, lliures i capaces.

El desplegament de la imatge ha comptat amb el suport de la Kaserna Jove i els ajuts que l’Ajuntament d’Igualada hi destina a través del Programa Impuls. El suport econòmic va ser escollit a l’assemblea de joves que impulsa la pròpia Kaserna.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*