Inici Destacats Neix Xarxa La Pobla de Claramunt

Neix Xarxa La Pobla de Claramunt

COMPARTIR

.Xarxa La Pobla de Claramunt ja és tota una realitat. Després de mesos treballant-hi, un grup de mares i pares de l’escola Maria Borés ha creat l’Associació Xarxa La Pobla per a la promoció de l’espectacle infantil i juvenil en aquesta població.

El passat diumenge 7 de juliol dins el marc de la festa major van dur a terme el seu primer espectacle amb el Batibull de Festa Major de Deparranda on es van aplegar més de 160 persones entre infants, pares i mares, avis i avies… Van gaudir durant més d’una hora dels actes típics que es duen a terme en tota festa major (correfoc, pregó, concurs de gossos d’atura…) amb danses, cançons, jocs i molta animació. Grans i petits van poder gaudir tot jugant, ballant i representant tots aquests actes.

L’espectacle va comptar amb el suport de Xarxa Vilanova del Camí i del Cap d’àrea d’espectacles de Fundació Xarxa en Joan Lorenzo i Carcasó.

La pluja no els va aturar ja que l’espectacle que estava previst que es dués a terme al pati de l’escola va haver de canviar d’ubicació al gimnàs degut a les condicions meteorològiques

L’objectiu de Xarxa La Pobla es crear una programació estable d’espectacles infantils i familiars on puguin assistir no només famílies de la Pobla sinó també de les poblacions veïnes (Carme, La Torre de Claramunt, Vilanova del Camí, Capellades…). Xarxa La Pobla està formalitzant els contactes amb aquestes poblacions per tal de donar cobertura a tot el territori amb un mateix objectiu.

El pròxim acte de Xarxa la Pobla es durà a terme el dia 11 de setembre en el marc de la Diada Nacional de Catalunya al Parc del Mil·lenari. En el mes de novembre hi ha també programat un altre espectacle, en aquest cas es durà a terme a l’Ateneu Gumersind Bisbal , s’esperen novetats i moltes sorpreses tant per grans com per petits.

Xarxa La Pobla compta amb el recolzament de Fundació Xarxa d’espectacle infantil i juvenil de Catalunya i de l’Ajuntament.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*