Inici Societat Neix un nou mitjà comarcal: infoanoia.cat

Neix un nou mitjà comarcal: infoanoia.cat

COMPARTIR

[Img #2073]


Avui dilluns 12 de novembre neix un nou mitjà de comunicació a la comarca de l’Anoia: el diari digital multimèdia infoanoia.cat.


Els continguts d’infoanoia.cat s’estructuren en les seccions temàtiques habituals en aquest tipus de mitjans, però amb dues particularitats. Per una banda la secció “Gent i vida” pretén ser un reflex de qualsevol activitat ciutadana que normalment no rep atenció als mitjans però que ens permet composar un mosaic del batec ciutadà de l’Anoia. Per l’altra, la secció “Agenda i serveis” estarà permanentment actualitzada amb tots els actes programats arreu de la comarca, amb una funcional agenda que estarà present a tota la navegació del portal i que permet saber, amb només un clic al dia desitjat, totes les activitats proposades.


Per tant, l’objectiu és ser un mitjà social i obert a tots els ciutadans, entitats i institucions de la comarca, amb una presència activa a les principals xarxes socials, Facebook i Twitter.


Infoanoia.cat incorpora també continguts audiovisuals informatius de producció pròpia, en forma de notícies o reportatges que complementen amb profunditat la informació diària en format text. A més, s’aniran incorporant al portal continguts cedits per institucions, entitats o productores que permetran posar a disposició dels usuaris la major oferta audiovisual a la carta de l’Anoia.


El mitjà està impulsat per l’empresa anoienca de serveis de comunicació La meva tele S.L. i el dirigeix Òscar López, periodista anoienc que ha desenvolupat diferents tasques en mitjans de la comarca i als informatius de Televisió de Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*