Inici Destacats Neix la sectorial de Medi Ambient de la Unió Empresarial de l’Anoia

Neix la sectorial de Medi Ambient de la Unió Empresarial de l’Anoia

COMPARTIR

Arran de diverses trobades celebrades en el marc del projecte Anoia Circular, i vista la implicació i l’interès de les empreses del sector, consultors, gestors de residus, negociants, empreses de projectes ambientals i altres agents mediambientals de la comarca de l’Anoia, s’han organitzat sota el paraigües de la UEA vertebrant una nova sectorial, UEA Medi Ambient.

Aquest nou grup sorgeix de la pròpia inquietud de les empreses del sector per treballar plegades per reptes, inquietuds i idees compartides que han de permetre posicionar el sector mediambiental de l’Anoia com a estratègic, ja que en nombre d’empreses i tipologia és molt interessant, i també no només facilitar la seva tasca i el seu dia a dia sinó millorar la gestió ambiental i les actuacions de la resta de les empreses de la comarca en aquest àmbit.

Aquesta nova sectorial sorgeix després de dues sessions de treball directes amb el sector i arran de la participació d’alguns d’ells en les accions, jornades i sessions de treball del projecte Anoia Circular. En aquestes trobades van coincidir agents i empreses que tanquen el cercle (els agents mediambientals) en l’interès compartit de treballar de manera directa per les necessitats comunes i amb objectius compartits del sector mediambiental de l’Anoia.

En la darrera trobada en què es va acordar la voluntat d’organitzar-se com a sectorial, van marcar els objectius del col·lectiu que passen per donar resposta a la necessitat de treballar plegats pel sector mediambiental directament des de dins i seguint la dinàmica de dinamització sectorial de la Unió Empresarial de l’Anoia. Volen començar per aterrar i concretar les accions que ja han començat a recollir com a interessants pel sector, per poder compartir opinions i interessos, per poder actuar com a lobby ambiental de la mà de la UEA davant agents públics i privats, per establir contactes amb empreses i agents de la comarca i de fora amb qui puguin créixer o crear sinergies i compartir inquietuds, i poder marcar un full de ruta amb les prioritats compartides al centre.

Aquest grup de treball arrenca amb ganes de treballar i convida i anima a totes les empreses que estiguin relacionades amb el medi ambient i la gestió mediambiental, a participar de la sectorial. La propera trobada de treball serà al mes de juny.

FER UN COMENTARI

*