Inici Societat Neix la Plataforma Salvem Als Peluts amb l’objectiu de millorar la qualitat...

Neix la Plataforma Salvem Als Peluts amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i la dignitat dels animals de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest dissabte 30 de novembre es presenta la plataforma Salvem Als Peluts, un procés col·lectiu que ha unit a un grup de persones i els ha animat a engegar un treball en comú pel benestar dels animals. El seu objectiu és aconseguir major qualitat de vida i dignitat per als animals a la comarca de l’Anoia.

Els mou l’amor pels peluts i la preocupació per la recollida dels animals que estan abandonats i el seu destí. La vilanovina Glòria Vilà, una de les portaveus de la plataforma, explica que més enllà de la sensibilització sobre la cura dels animals, també faran pressió per fer complir les normatives. Així afirma que un dels treballs més importants passa pel contacte amb les institucionals locals i implicar-los activament en el tema, ja sigui posant-se ferms en el compliment de les ordenances -que alguns municipis anoiencs tenen al respecte- com la llei de protecció dels animals. Així tenen intenció de presentar un dossier amb els objectius de la plataforma i visitar tots els municipis anoiencs per establir contactes amb els responsables locals.

L’acte d’aquest dissabte es farà a l’Espai Cívic Centre, al carrer de la Trinitat número 12 Igualada. La intenció és obrir la plataforma (que hores d’ara ja té representació vilanovina) amb moltes altres persones de la comarca. Per tant, l’acte de dissabte, vol servir també per recollir signatures i complicitats de la ciutadania per donar més força a la plataforma.

L’acte, obert a tothom, està previst de les 17:30 h a 19:00 h. Entre altres activitats previstes es faran jocs de cooperació i es compartirà un aperitiu en un ambient distès.

Per contactar amb la plataforma podeu trucar al número 641674808.

Com asseguren des de la plataforma, amb un interès col·lectiu clar, s’ajustaran a les característiques de transparència, pluralitat i participació responsable, respectant les opinions i visions d’altres, de manera equitativa i flexible.

“Vivim en una societat en la qual el respecte pels animals és gairebé nul, els maltractem, els abandonem, els fem criar per al nostre benefici…” afirmen “des de Salvem Als Peluts lluitem perquè això canviï, pressionant a les autoritats perquè creen lleis de protecció animal, ensenyant que els animals són els nostres companys, que tenen el mateix dret a viure feliços que nosaltres. Ajuda’ns a salvar a aquests petits fruit d’aquesta societat, ajuda’ns a crear aquest nou món, ajuda’ns a salvar vides”.

La intenció de la plataforma és adherir a la causa a particulars, empreses, associacions, entitats… per tal de treballar conjuntament per àrees depenent de la zona de la comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*