Inici Destacats Neix el Made.IGD Slowshopping per apropar el comerç d’Igualada al Rec.0

Neix el Made.IGD Slowshopping per apropar el comerç d’Igualada al Rec.0

COMPARTIR

Igualada Comerç organitza dissabte la Gran Festa del Vi, una iniciativa per dinamitzar el comerç de la ciutat que se suma a l’Igualada Slowshopping, que es celebra per aprofitar el poder d’atracció del Rec.0, que es celebra aquests dies.

Enguany, el comerç de la ciutat fa un pas més en aquesta línia. Aquest dissabte 11 de novembre, de 10 a 21 hores, tindrà lloc el Made.IGD Slowshopping. Per tal de promoure el comerç de proximitat coincidint amb La Gran Festa del Vi i el REC.0, l’slowshopping es desplaçarà al pati del Museu de la Pell d’Igualada, en un espai efímer dissenyat per alumnes de l’ Escola d’Art Gaspar Camps i ambientat amb música en viu que aplegarà una quinzena d’establiments de la ciutat, entre aquests la primera food-truck d’Igualada. Com explica Laura Llucià, de la comissió d’activitats d’Igualada Comerç, “el Museu actuarà com a vincle entre el Rec.0 i la Gran Festa del Vi”. Per a la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, Patricia Illa, el suport municipal a aquests esdeveniments d’Igualada Comerç “demostra que volem defensar el comerç local, que és l’ànima de la ciutat”.

16 cellers a la Rambla Sant Isidre

La Gran Festa del Vi, que enguany celebra la seva sisena edició el dissabte 11 de novembre, de 12 a 23 hores, aplegarà novament els millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics de la comarca com a protagonistes.

Els 16 cellers que formaran part de la 6a edició de la Gran Festa del Vi d’Igualada seran Can Feixes-Huguet, Can Vich, Duran y Galan, Bohigas, El Cep, Muscàndia, Mas Codina, Urpina i Muntanyola d’Ampans, Bodegues Puiggròs, Parés Baltà, Celler Can Casals, Cellers Torroné, Rendé Masdéu, Casa Berger, Entrebosc i Caves Jaume Llopart. El president d’Igualada Comerç, Xavier Figueres, reivindica que l’entitat “va ser capdavantera en fer servir el vi com a reclam gastronòmic i comercial”.

Pel que fa als gourmets són Xarcuteria Ibáñez, Pastisseria Targarona, Làctics La Tossa, Peixos Dueñas, De Bona Pasta i Fidel Serra.

El públic assistent a La Gran Festa del Vi també podrà gaudir d’actuacions musicals. A les 19 hores tindrà lloc el concert del grup de versions jazz Brook i a les 21 hores l’actuació del grup igualadí JoKB, que oferirà un espectacle en format acústic.

Tast’l Comerç, degustacions als comerços 

Una de les iniciatives que se sumen a les degustacions a la Rambla serà el Tast’l Comerç, una proposta de dinamització comercial on diferents cellers ofereixen tastos de vins als comerços d’Igualada Comerç. Es tracta d’una acció que pretén apropar al consumidor a les botigues, i familiaritzar-lo mentre degusta un dels vins participants de La Gran Festa del Vi.

FER UN COMENTARI

*