Inici Música Neix una entitat per fer musicals infantils en temps rècord

Neix una entitat per fer musicals infantils en temps rècord

COMPARTIR

Ha nascut a Igualada una associació que es diu L’Olla Expressa, formada per gent que va muntar els musicals “Charlie i la fàbrica de xocolata”, “Peter Pan” i “El zoo d’en Pitus” entre el 2013 i el 2015. L’objectiu de l’associació és continuar muntant musicals infantils com aquells, és a dir, que un grup de nens i nenes, amb l’ajuda d’uns quants adults, facin tota la feina que comporta la representació d’un musical (assajar la part teatral, la musical, les coreografies, fer l’escenografia i els vestits…) treballant durant uns vuit o deu dies matí i tarda per fer-ne unes quantes representacions.

Aquest any tenen previst fer un musical basat en la novel·la de George Orwell “La granja animal”, amb música de Jordi Cornudella, l’autor de les cançons de “El zoo d’en Pitus”. Els participants prepararan l’obra a partir del 30 d’agost per estrenar-la el 8 de setembre i fer funcions el 9 i el 10 i també el 15 de setembre (per a públic escolar).

L’activitat estarà oberta als nois i noies nascuts entre els anys 2000 i 2004. Les inscripcions es podran fer entre el 15 i el 31 de maig a la seva pàgina web.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*