Inici Destacats Neix una botiga online de productes anoiencs de proximitat

Neix una botiga online de productes anoiencs de proximitat

COMPARTIR

Aquest mes d’octubre s’ha posat en marxa Mercat de Casa, el primer mercat online de productes de la comarca de l’Anoia, amb l’objectiu de potenciar el consum de proximitat i el teixit econòmic comarcal. El projecte, creat per tres joves igualadins, busca fer d’intermediari entre els productors agrícoles de la regió i els consumidors finals.

Mercat de Casa no només posarà a disposició del públic una pàgina web per a comprar sinó que també unificarà un sol punt de recollida de productes a Igualada. A més a més, gestionarà, conjuntament amb l’empresa anoienca Anem a Casa Teva, un sistema d’enviaments per tal de facilitar l’experiència als usuaris.

A Mercat de Casa s’hi podran trobar productes artesans i ecològics com làctics de diverses formatgeres de la comarca, productes carnis, cerveses artesanes de tota mena, ous ecològics, llegum, cafè, fruits secs, mel i una gran oferta d’olis d’oliva, vins i caves de proximitat, entre d’altres productes que s’aniran ampliant.

A part de la compravenda d’aliments de proximitat, Mercat de Casa ofereix l’oportunitat als comerciants d’augmentar la visualització de la seva marca a través d’internet i les xarxes socials. També ho faran mitjançant la creació de cistelles amb una barreja de diversos productes durant èpoques festives. El mercat digital ja està operatiu a www.mercatdecasa.com i a les xarxes a @mercatdecasa.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*