Inici Societat Neix el Banc d’Ajudes Tècniques per a persones amb discapacitat

Neix el Banc d’Ajudes Tècniques per a persones amb discapacitat

COMPARTIR

Maria Teresa Jorba i Carme RieraEl passat 1 de desembre es va signar un nou conveni entre l’Ajuntament d’Igualada i el Centre Josep Orgué, centre especialitzat en la promoció de l’autonomia personal de les persones amb alguna discapacitat, per a la creació del nou Banc d’Ajudes Tècniques (BAT). El projecte compta amb el finançament del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i en van formalitzar la posada en marxa la tinent d’alcalde d’Acció Social, Carme Riera, i la presidenta del Patronat de la Fundació Privada Àuria, Teresa Maria Jorba.

El BAT neix amb la voluntat de donar solució a aquelles persones que, per motius diversos, no tenen accés a productes imprescindibles per al seu dia a dia, com una cadira de rodes, un caminador, una grua o un llit articulat. D’aquesta manera, a més de promocionar i potenciar l’autonomia personal de les persones amb discapacitat o en situació de dependència de la capital de l’Anoia, també es vol afavorir la reutilització i el reciclatge de productes de suport, perquè tinguin una vida més llarga i més útil.

El servei està pensat per a aquelles persones que puguin necessitar temporalment un producte de suport i vulguin que se’ls presti fins que es recuperin, fins que rebin els ajuts oficials o fins a disposar dels recursos necessaris per adquirir-ne un de propi. També va adreçat a totes aquelles persones que disposin de productes de suport que ja no utilitzin i els vulguin donar a aquest Banc d’Ajudes Tècniques.

Per a més informació, es pot contactar amb el Centre Josep Orgué, del Grup Àuria, a l’Avinguda Andorra, 28, d’Igualada o trucar al telèfon 93 801 77 32.

FER UN COMENTARI

*