Inici Destacats Neix Alternativa Jove per Montbui – Jovent Republicà

Neix Alternativa Jove per Montbui – Jovent Republicà

COMPARTIR

El passat dimarts 10 de juliol, es va constituir oficialment el grup Alternativa Jove per Montbui – Jovent Republicà. Aquest grup, format per joves del municipi de Santa Margarida de Montbui, té com a objectiu principal millorar la experiència jove a la localitat i potenciar la seva presència en actes públics, ja siguin polítics o d’un altre caire, aconseguint així més implicació del jovent en qüestions festives com ara la Festa Major, o en altres aspectes d’interès com l’emancipació o el transport urbà.

Com a punt de partida, es compartirà un formulari mitjançant xarxes socials amb l’objectiu de conèixer l’opinió del jovent sobre el municipi i seguidament, es farà una reunió oberta a tothom qui vulgui participar amb l’objectiu d’analitzar les propostes de millora i començar a actuar. Com a grup, volen fomentar la participació del jovent montbuienc en la política municipal i per això animen a tot aquell que tingui una proposta, a que se la comuniqui i col·labori amb ells.

El grup impulsor està format per la Mònica Bautista, portaveu, en Joel Serrano, secretari d’organització, la Naiara Asensio, secretària de finances, en Sergio Pérez, secretari de comunicació, la Judit Redondo, secretària d’igualtat i l’Emma Medina, secretària d’activitats juvenils.

El grup està present a les diferents xarxes socials com a @ajovemont (Instagram i Twitter) i a Facebook. També posen a disposició una adreça de correu: alternativajovemontbui@gmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*