Inici Destacats Els negocis turístics de la Conca d’Òdena miren a la recuperació després...

Els negocis turístics de la Conca d’Òdena miren a la recuperació després del brot de coronavirus

COMPARTIR

Els hotels, restaurants i altres negocis turístics de la Conca d’Òdena tenen clar que el brot de coronavirus que es va viure als municipis del territori ha estigmatitzat la comarca, i això els podria complicar més encara la recuperació econòmica.

El conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Dani Gutiérrez, explica que per combatre aquesta percepció serà molt important tota la “confiança” i “seguretat” que puguin transmetre els establiments als clients quan el turisme es reactivi. “La confiança serà un element fonamental els propers mesos i de cara a les reserves que, sent optimistes, puguin començar a finals de juny o principis de juliol”, explica.

L’estratègia turística al territori es basa en l’anomenat ‘Slow Tourism’, o l’aposta per un turisme poc massificat i que busca tranquil·litat i viure experiències personalitzades. Des de l’Associació per al Desenvolupament de l’Alta Anoia, el seu president, Ramon Bosch, destaca que, malgrat la incertesa, les cases rurals tenen moltes ganes d’obrir al públic i confien en ser l'”alternativa” als viatges que fins ara moltes famílies feien a l’estranger. Com a avantatge, veuen que les seves cases ofereixen tranquil·litat en zones “molt aïllades” i gens massificades. Una de les qüestions que més preocupa és la gestió de cases en què diferents grups o famílies poden compartir espais comuns.

ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*