Inici Atletisme La Neandertal de Capellades aplega 450 participants

La Neandertal de Capellades aplega 450 participants

COMPARTIR

Aquest diumenge s’ha celebrat a Capellades la vuitena edició de la Neandertal de Capellades, amb 450 participants dividits entre la cursa i la caminada popular.

Abans de la sortida es va poder viure la Mini Neandertal, amb nens i nenes fent entre 250 i 1.000 metres, en funció de l’edat.

A les 9 del matí la parella de Capgrossos del Capelló van ajudar a donar la sortida, tant de la cursa com de la caminada, que es van tancar a la una del migdia, quan va començar l’entrega de premis.

Hi van assistir els regidors d’Acció Social, Salvador Vives; d’Obres, Sergi Pérez; Comunicació, Jaume Solé; i d’Habitatge, Adela Morera, a més a més de l’Alcalde, Aleix Auber. L’entrega va durar prop de 40 minuts, perquè es va fer molts reconeixements: als nens i nenes que havien participat al concurs pel logotip de la Mini Neandertal; als clubs i entitats que s’havien apuntat més de 12 persones –que s’enduien un pernil-. També una de les novetats d’aquesta edició ha estat més solidària ja que s’ha destinat part dels diners d’inscripció a Caritas Capellades.

El guanyador de la Cursa Neandertal ha estat Jordi Vallès Balcells, qui va trigar 1 hora i 31 minuts. En fèmines, la primera va ser Veronica Zaragoza, amb dues hores justes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*